5278 / 5278論壇 / 我愛78論壇

查看: 2441|回復: 2

[轉貼] 迷姦靚靚廿二歲OL

呢單野其實係我以前做暑期工果陣發生..果陣響間茶餐廳做野. 有間公司差不多日日都有打電話去我做野間餐廳叫外賣..果間 係D公司仔..計埋老細得3個人. 老闆之外,有兩條女,一個成個師奶咁,而另外有一個22,3歲左 右,好索,個樣好純,又高,雖然波唔係大,但著D連身裙睇落身材 好高挑,小小波仔咁好撚正.. 如是者,一個星期起碼去果度4,5日送外賣,每次都係佢比錢,所 以日日見到條女,真係好撚正..果排攪到我日日都諗住果條女黎 打飛機..如是者..日日睇,日日幻想,足足幻想左一個月咁滯.. 跟住有一日,我如常送外賣去,上到去得佢一個人,(平時就算老 細唔係度,,個師奶都一定係度,叫兩個或三個飯)到佢響銀包擰 緊錢時,我就借D意,扮熟咁問點解冇曬人,?得番佢一個..平時叫 3個飯架喎..跟住佢話佢話老細同個師奶番左大陸間廠度CHECK 貨,兩日後先番. 果陣我個心即刻跳左一下,.心諗冇人..只要關埋度門,我做乜 都得,出面都睇唔倒...果陣真係好想姦左佢..但我當然冇咁做 啦..果陣得我一個,有咩事實死梗.. 只不過..果日又比條女引到我硬曬..因為佢果日著果件衫雖然 密實,但原來個領口好鬆..我響側面望埋去,見到佢原來帶粉橙 色O既BRA...哇~~好撚正呀..條女咁純,我未諗過可以睇到佢走 光架嘛.... 送完外賣之後,我就即刻走去廁所一路諗番個情景打飛機,然後 成個下晝,就諗緊好唔好趁佢一個人時落手姦左佢..但又好怕比 人拉. 我諗落終於忍唔住..咁我都成日同D friend落D,都識得有D人賣 丸仔.咁果晚我就落D,諗住買D勁Do既丸仔,可以整暈條女任我撲 o既...不過佢地賣親都係d十字架,藍精靈果類..果d我知道只可 以令條女暈,令條女high.但仲係醒..都係唔得.. 後尾我千辛萬苦,問到有條友,佢話有隻至勁,食完冇曬知覺訓到 死豬咁,..不過好貴,要成千蚊一粒,要唔要丫? (其實即係後來比d乜周刊揚曬出黎果隻迷姦丸) 果陣我已經下定決心要姦到條女,都唔理咁多,一千就一千啦. 見果條友都同我班friend熟,應該唔會呃我掛.. 第二日,我好緊張..等待條女o既Order叫外賣,仲要求神拜佛佢 要叫野飲,唔係我落唔倒藥..因為佢唔係次次都叫野飲的. 果日我就請左半日假,下晝過埋lunch time就走得,終於下午 1:15分,老細話窩旦牛飯熱奶茶xx大廈9樓.哇~~發達喇....有叫 野飲.. 我擰住d外賣好緊張咁送去果條女間公司度...當然,我預先已經 將果粒迷姦丸顏碎左,落左落杯奶茶度.我送到去時,果然都係得 佢一個響公司,當佢如常擰錢比我時,我就故意放低左個打機.. 因為,我唔知d藥係咪有效,賣藥比我果個話食左半個鍾多就一定 訓著..而條女不嬲間公司都冇鎖門,我每次按完鐘都係自己推門 入去的.我打算45分鐘之後再番去,如果條女未暈,我就借d意話 漏左個打火機要擰番,如果條女暈左的話,我就可以... 收左錢,我就番餐廳,除左件制服,睇一睇錶,到2:00我就走番去 條女間公司度,不過穩陣起見,我再等多15分鐘,大約2:20左右, 我先按門鍾,睇下有冇人開門,等左2分鐘都冇人應,咁我自己推 門入去,哇...好緊張..見條女扒左響抬,狀似訓晏覺咁款, 於是我埋去,叫佢:小姐..小姐..唔好意思..我漏左..個火機呀, 輕輕拍佢幾下都冇反應.我心諗應該係d藥力發作,不過穩陣起 見,我去垃圾桶度抄下..睇下佢有冇飲到杯奶茶.呵呵~~開個杯 蓋,成個杯乾曬,得番一兩滴..咁即是飲曬喇.. 我個心跳得好犀利..同時碌野已經即刻硬曬..我知道我終於可 以撲到條咁純咁靚o既OL,唔使再齋靠幻想打飛機喇...7 A# h# k/ G% e5 ]) B% [: I% o

( C5 g  ]! r) r 1 l! U# B+ p; ~
我即刻走去lock住佢度門先,然後番入去,睇下條女,..噢 今日佢著住件白色冇袖的連身裙..好純潔好正呀.. 我埋去,撥起佢遮曬面的長頭髮..然後輕輕錫左佢耳仔一 下..果然..就算錫佢耳仔,佢都照訓冇反應..d藥真係好勁. 咁我就唔客氣響後面攬住佢,成個口含住佢耳仔,伸條利出 黎,由耳仔窿開始奶..奶到落頸....哇..佢d頭髮真係好香 同時又伸手係咁搓佢對波仔,搓左一陣..我心諗都唔知d藥 力可以維持幾耐,都係速戰決好d. 條女件連身裙後面有條拉揀,我就將佢成條拉落黎..然後 將佢條連身裙上半節退到落肚臍附近.跟伸雙手放落佢兩 邊格勒底將佢托起..離開張椅,反番轉個面將條女平放落地..   `* x% [7 @0 m; w( K$ D
' m3 Y: ?2 L* X% {0 L
跟住我已經好興奮,成個壓落去,係咁啜佢個咀..直頭係擘 大自己個口,好似食雪糕咁,又奶又啜佢個咀.又用手擘開 佢個個咀,將自己D口水"LUR"落佢口入面..啜左成幾分鐘 連佢D唇膏都啜到甩曬,HIGH曬落我個咀附近.. 條女冇查香水,但成身都有陣好難形容o既體香..我一路錫 落佢條頸,耳仔後面...跟住到個波..佢今日係帶粉藍色bra .我兩手伸到佢背脊,解開佢個bra帶扣,一如平時所見,唔係 好大..但剛好一手可以吸住..我一邊搓右邊個波,一邊用咀 啜佢左邊個lin頭..錫錫下,我連佢格勒底都奶埋.. 奶果陣,聞到佢格勒底有少少汗味..唔知點解,條女索,就連 D汗味都覺得正. 奶多陣..我都知唔可以玩太耐,我就擰個避孕套出黎,除左 自己條褲,帶上去碌野度.然後拿拿林將條女條裙反上去,拉 左佢條under出黎,我即刻成個身壓落條女度,然後逗住自己 碌野,一路錫住佢個咀,一路用手摸佢個西,摸到佢個窿,好乾 下..不過帶左袋唔驚..會滑d.. 我逗住我果碌硬到冇得再硬o既賓周..對準左佢個西窿..慢 慢咁插入去.開始果段真係好難入,因為佢好乾..我就慢慢用 個蘿柚用少少陰力,打圈咁轉幾下,慢慢鑽入去,入到一半左右 ,我知道差不多喇..用少少力,挺一挺條腰,將餘下半條撚都插 埋入去..哇~~好撚舒服呀...但我入曬果陣,條女竟然好細聲 咁"呀..."左一聲.. 我好鬼驚..以為佢醒左..而手上乜都冇,就用手掩住佢對眼.. 費事比佢睇到我個樣,然後係咁插,諗住快d撲完就走..但愈插 佢就愈呻吟..但唔係好大聲果種.係好輕咁..唔...呀... 哇...好撚好聽呀..攪到我仲興奮..我試下放開手,睇到佢仲係 合埋眼,根本冇醒..咁我就繼續插,而佢只係擰左個頭兩下,又 冇再郁.. 之後我就繼續男上女下咁壓住佢,一路鍚住佢個咀,然後用兩 隻手,伸去佢小腿度,托高佢對腳,因為咁樣可以插得更入.. 不過換來係更興奮..插左十寧下..我終於忍唔住,要射野喇~ 我就將自己個身儘量挺前,插到最入果下,然後停低,射野時 我碌野係咁狂跳,射左足足廿寧秒咁滯.我都未試過興奮成咁... 雖然出左野..但我都好唔捨得拔番出黎,我就咁壓住佢,不斷鍚 佢咀,面,頸..鍚左幾分鐘,先捨得起身,拔出黎,抆埋個袋,睇一 睇,可能條女太正,D精射到個矮滿左3份一咁滯..然後再將自己 個鳩頭放佢個咀度high多幾下,我先收手. 玩完之後,我幫佢著番好條裙,用毛巾濕少少水,抹乾淨我留低 佢身上的口水同埋少少精液,然後見佢櫃桶有支唇膏,就幫佢補 番少少上個咀度.再將佢抱起,放番上椅度,擺番佢剛剛扒響抬 度訓覺的姿勢,然後自己整番好d衫,即刻走... / m4 e- d+ f1 V6 `
# N; r! Y$ W, N# \- V  O
事後我都唔知佢自己知唔知比人迷姦左..我只知佢冇番一日工 (因為冇叫外賣),睇報紙又冇賣呢單野. 再之後佢又如常番工叫外賣..呵呵~~即係佢根本冇懷疑過我.. ??? 哈哈~~好正呀~簡直畢生難忘的經歷!!!
回復

謝謝大大的提供  令人羨慕阿 !真希望有這樣的事情發生
回復 支持 反對

好爽快升天了
回復 支持 反對

※ 再次提醒您,回覆文章時請遵守下列重要回覆規則︰
  1. 回覆字數必須超過十個中文字以上。
  2. 禁止使用插頭香, 搶頭香, 搶第一, 第一名, NO.1, 坐沙發等無意義的回覆。
  3. 嚴禁草率敷衍的灌水回覆。例如: 推......, 頂......,11111111, good, push, thank you, 謝了, 好看, 謝謝大大, 感謝分享, 支持, 再來 等等。
  4. 禁止使用千篇一律的回覆或複製、引用別人的回覆。禁止使用不知所云的回覆,例如: 3q5ws9dmh。禁止使用中英文或符號組合字。
  5. 回覆文章必須與該主題有關,如有不符將以灌水處理。
※ 違反規則者,抓到輕者積分歸零,嚴重者封鎖IP。